Eat-This!
User Info
Welcome, Guest. Please login or register.
February 18, 2019, 05:45:34 pm

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
News
Join our Teamspeak 3 server at s3.eat-that.org:9987 !
Forum Stats
1,979 Posts in 283 Topics by 172 Members
Latest Member: Barbarabiz
Home Help Search Login Register
Eat-This!  |  Modes  |  Last Stand  |  [Bug report]
« previous next »
Pages: 1 2 [3] Print
Author Topic: [Bug report]  (Read 9682 times)
TheOne
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 242


View Profile
« Reply #30 on: December 14, 2013, 11:38:42 am »

I don't think it's <too> overpowered.. sure, normal zombies are no problem, but any special zombie (burning, vomitting, kamikazes, bosses) will make it pretty useless. As the special waves appear right between normal ones, you will always need to be prepared to run back and switch to a proper defense.
Logged
porn
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 27

View Profile
« Reply #31 on: April 27, 2014, 12:51:22 am »

- there are extreme lags caused by wires, mines and traps of firefighter
- barret is not buyable

the server seems to be crashing due to this error
[2014-04-24] 20:43:45  [Error] LS-Core -> AppOnIdle(7435:2) divide by Zero
[2014-04-24] 20:43:45  [Error] LS-Core -> OnPlayerDamage(7435:2) Math error
« Last Edit: April 27, 2014, 01:08:32 am by porn » Logged
Falcon
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 296


View Profile
« Reply #32 on: April 28, 2014, 05:04:06 pm »

I've asked several players about wires. Only fanda said that it lags. Somebody else mentioned molotovs too.
Anyway, this is soldat bug, not script's.
As for barret, AFAIK it's not buyable on purpose.

Those errors you've pasted ain't fixed, but i've set the server to not crash on error as they seem to be harmless anyway.
Logged
Am0l2
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 5

View Profile
« Reply #33 on: February 24, 2016, 03:44:20 pm »

I noticed 1 thing. I got several disconects when shooting from sg. I was concentrating fire on 1 spot, not moving up/right, just shooting. At first i was wtf, but then i thought, maybe i was getting afk dc?
Logged
Seth Gecko
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 88

View Profile
« Reply #34 on: February 24, 2016, 05:30:21 pm »

Yep, after some time not moving you get kicked because you were "afk" for too long.
I think this might be a core Soldat feature and the afk detection depends solely on the movement but not the cursor. Maybe Falcon knows more about this.
Logged
KamiquasiSteve
Global Moderator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 296

View Profile
« Reply #35 on: March 01, 2016, 01:51:51 am »

No idea if these are bugs, but as of February 29th 1.30am'ish EU time:
1. Keep spawning as cop+random task (though no such luck as getting a mech), rather than cop+doctor tk explained this as being normal (1=cop, 2=cop+random, 3=cop+doc+mech)
2. Supply points are being shown as floating point, a la ".00", "1.00", "2.00".

See you on IRC soon! *knocks on ionwood*
« Last Edit: March 01, 2016, 04:02:24 am by KamiquasiSteve » Logged
Falcon
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 296


View Profile
« Reply #36 on: March 01, 2016, 01:13:56 pm »

2nd is also not a bug. Tk changed sp to be shown in floats on buy as they internally are, in fact, floats. Try buying i.e. only one mine or only one molotov, and you'll see
Logged
KamiquasiSteve
Global Moderator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 296

View Profile
« Reply #37 on: March 01, 2016, 01:24:06 pm »

Tk changed sp to be shown in floats on buy as they internally are, in fact, floats. Try buying i.e. only one mine or only one molotov, and you'll see
Understood :)
Logged
Pages: 1 2 [3] Print 
« previous next »
 

SMF 2.0.11 | SMF © 2015, Simple Machines | Theme by nesianstyles | Buttons by Andrea
Page created in 0.015 seconds with 18 queries.